Αμερικανικά Μαχητικά F-35 σε αερομαχία με UFO (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τρία αυθεντικά – σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές – βίντεο, τα οποία  διέρρευσαν πρόσφατα  και δείχνουν αμερικανικά μαχητικά F-35 να εμπλέκονται σε αερομαχία με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

«Τα μυστηριώδη αντικείμενα που εκτελούν ελιγμούς δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν την υπάρχουσα τεχνολογία της αεροπορίας. Όμως τα βίντεο είναι αυθεντικά και το περιεχόμενο τους δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά» δήλωσε ο αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και εκπρόσωπος Τύπου Joseph Gradisher.

Όπως τόνισε, τα βίντεο αυτά δεν θα έπρεπε ποτέ να δουν το φως της δημοσιότητας ενώ το Πολεμικό Ναυτικό χαρακτηρίζει τα «αντικείμενα» που απεικονίζονται  σε αυτά τα βίντεο ως  Άγνωστης Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα (Unidentified Aerial Phenomena- UAP) και όχι UFO (Unidentified Flying Object).

Ένα βίντεο έχει καταγράψει ένα σκοτεινό αντικείμενο σε μορφή χαπιού ναι αιωρείται για μερικά δευτερόλεπτα, προτού απομακρυνθεί πλευρικά με εξαιρετική ταχύτητα.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, οι πιλότοι δεν μπορούν να κλειδώσουν τον  στον στόχο εξαιτίας του σχήματος αλλά και της ταχύτητας του και αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι αυτό που αντιμετωπίζουν.

Στο  τρίτο βίντεο εμφανίζεται ένα επίμηκες αντικείμενο που αρχικά κινείται σταθερά και μετά σταματά και αρχίζει  να περιστρέφεται. Ακούγονται οι πιλότοι να αναφωνούν με έκπληξη καθώς το παρατηρούν

Πηγή: Russia Today