Καμμένος: Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη αρχή αποψινής του συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος την ίδια ώρα παραχωρούσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, λέγοντας ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή αποφασίσει ότι δέχεται τον όρο που του έχω θέσει, δηλαδή να μην υπάρχει καμία λύση με τον όρο «Μακεδονία», να μην πουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας, να μην διαπραγματευτεί καμία συμφωνία όπως αυτή των Πρεσπών που θέλει να διαπραγματευτεί με τον όρο «Μακεδονία», εγώ τώρα πηγαίνω στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη και υπογράφω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση αυτή και η κυβέρνηση που θα έλθει να γλιτώσει το όνομα της Μακεδονίας από τη λύση που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια».

«Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές. Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα, δεν έχει την εμπιστοσύνη μας γιατί συνδέεται με τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε.

«Έχουμε κινέζικους δράκους στην πολιτική» συμπλήρωσε προσθέτοντας πως η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης έβγαζαν πύρινους λόγους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και τώρα στηρίζουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση προς την αναπληρωτή υπουργό Τουρισμού σημειώνοντας πως «αν είναι η κυρία Κουντουρά κεντροαριστερά που ο πατέρας της, φίλος μου ο στρατηγός, τον ήξερα, έγραψε τον ύμνο για την 21η Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, τότε τους καλωσορίζω στη νέα Αριστερά».

«Η κυρία Κουντουρά με πρόδωσε και εμένα και τους ψηφοφόρους της. Ο κ. Κόκκαλης λέει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.