Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Ανδρέας Νεφελούδης

Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εισήχθη εκτάκτως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Νεφελούδης εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω έντονης δυσφορίας και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.

Η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ο γ.γ. του Υπουγείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, εισήχθη εκτάκτως, λόγω έντονης δυσφορίας, στο Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο. Υποβλήθηκε άμεσα και επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης μέσω αγγειοπλαστικής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου εξήλθε από την ΜΕΘ και παραμένει πλέον σε τακτική ιατρική παρακολούθηση σε θάλαμο νοσηλείας, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Μετά την ανάρρωσή του αλλά και μια απαιτούμενη από τους γιατρούς ολιγοήμερη ανάπαυση, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, μέσα στις επόμενες ημέρες. Ευχαριστεί όλους τους φίλους και συνεργάτες του, για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους».