Ήττα του Ολυμπιακού 66-57 από την Αρμάνι

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, 66-57, στον «τελικό» του Mediolanum Forum από τη Αρμάνι και συμβιβάστηκε στο… γρουσούζικο ρεκόρ νικών ηττών 13-13! Και σαν να μην έφτανε που η Αρμάνι ανέβηκε στην 6η θέση με μία περισσότερη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν και τον αρχηγό τους Βασίλη Σπανούλη να βγαίνει νοκ άουτ με διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στα μέσα της 2ης περιόδου.

O Oλυμπιακός, που παραμένει πάντως εντός οκτάδας, τα περίμενε μία ακόμη φορά όλα από τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (13π., 9ρ.), την ώρα που οι Ιταλοί βασίστηκαν στον «συνήθη-ύποπτο», Μάικ Τζέιμς (27π.).

Μπλατ: «Δεν γνώριζα την απόφαση του Ολυμπιακού»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε άγνοια για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην «κατέβει» στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (17/3) στο ΣΕΦ. Ωστόσο, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι αν αυτή είναι απόφαση της διοίκησης, τότε τη στηρίζει.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Αλλά, εάν είναι αυτή η απόφαση της διοίκησης, τότε την στηρίζω», ήταν απάντηση του τεχνικού του Ολυμπιακού, σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.