Απάντηση Σπίρτζη σε Τσελέντη για γέφυρα στο Φαληρικό Δέλτα

Απάντηση στον καθηγητή και υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Άκη Τσελέντη σχετικά με τη γέφυρα στο Φαληρικό Δέλτα έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας τον ότι κινδυνολογεί για να τύχει λίγης δημοσιότητας.

Ο κ. Σπίρτζης διέψευσε από το βήμα της Βουλής τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Τσελέντης, ότι η γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα έχει μεγάλη ρωγμή και υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση σεισμού.

«Υπάρχουν πολλοί που κινδυνολογούν με τις υποδομές της χώρας τους τελευταίους μήνες για να τύχουν λίγης δημοσιότητας. Ο κ. Τσελέντης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα. Για όνομα του Θεού. Πριν λίγους μήνες ο κ. Τσελέντης προέβλεπε μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Να παρακαλέσω τη ΝΔ να τον συνετίσει να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες για να τύχει λίγης δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών που αφορά τη σύμβαση για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ, είπε: «επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλό είναι να συνετίσει λίγο τον υποψήφιό της που κινδυνολογεί και διασπείρει φήμες για τις υποδομές της χώρας αλλά και τη σεισμική δραστηριότητα για να τύχει δημοσιότητας. Αυτή είναι η καλοπροαίρετη εκδοχή για αυτόν», πρόσθεσε ο υπουργός για να καταλήξει με νόημα ότι «υπάρχει και άλλη εκδοχή».