ΚΙΝΑΛ: 120 εκατ. ευρώ οι μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού», αναφέρει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «ανοίγει ζητήματα που έχουν απαντηθεί και έχουν κλείσει», αναφερόμενος στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και στο σκάνδαλο της Novartis.

«Άλλωστε την αξιοπιστία του κ. Χαρίτση και των λεγομένων του, την γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19η θέση και λέξη δεν ακούσαμε. Τίμημα το οποίο θα πληρώσει ο ελληνικός λαός», τονίζει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και προσθέτει:

«Ο μόνος “λαγός” που είναι σήμερα χαρούμενος, είναι ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, μαζί με τους υπόλοιπους πρώην βουλευτές θαυμαστές του Χίτλερ. Με την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και τώρα αθωώνονται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο. Πράγματι τέτοιοι “λαγοί” της ακροδεξιάς δεν θα ξαναπεράσουν.

Σε λίγους μήνες θα επανέλθουμε ερωτώντας για τους μετακλητούς της ΝΔ, μην ανησυχείτε εμείς δεν έχουμε “πολιτικούς Ρασπούτιν”. Τους απορροφήσατε όλους εσείς».

Και καταλήγει, ως υστερόγραφο, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Κάθε ύβρις από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα είναι τίτλος τιμής για μένα».