Κλειστά σχολεία για τις εκλογές

Κλειστά θα είναι τα σχολεία για τέσσερις ημέρες εξαιτίας των εκλογών. Ειδικότερα, λόγω των ευρωεκλογών και των εκλογών στην αυτοδιοίκηση που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα είναι κλειστά τα σχολεία από την Παρασκευή 24 έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για εκλογή περιφερειαρχών και δημάρχων την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Παρασκευή 31 Μαΐου έως και Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

Θυμίζουμε ότι τα μαθήματα σε Γυμνάσια και.. Λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών). Την Τετάρτη 22 Μαΐου θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Η διδασκαλία των μαθημάτων για τα δημοτικά και τα γυμνάσια κανονικά λήγει πάντα στις 15 Ιουνίου, επειδή όμως φέτος πέφτει Σάββατο, τα μαθήματα θα σταματήσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου.