Μυτιλήνη: 25χρονος σκότωσε την 23χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης από την άγρια δολοφονία μιας 23χρονης γυναίκας και μητέρας ενός 2χρονου κοριτσιού από τον 25χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο 25χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε εξ επαφής την 23χρονη σύζυγό του στις 3.00 τα ξημερώματα σήμερα. Την ώρα του φόνου, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έγινε από ζήλια, σε διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το δυο χρονών κοριτσάκι τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και ο 25χρονος είχε εγκαταλείψει το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό του σπίτι σε χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.

Ο δράστης συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Ο 25χρνος, κατά την προσαγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, εμφανίστηκε εμφανώς μετανιωμένος αφού έκλαιγε συνεχώς αντιλαμβανόμενος το μεγάλο κακό που είχε διαπράξει από την υπερβολική του αγάπη για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα το lesvosnews, ο 25χρονος προσπαθούσε να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους η οποία λόγω των συνεχόμενων μικροκαβγάδων είχαν απομακρυνθεί από τη συμβίωσή τους. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα δεν επιθυμούσε την επανασύνδεσή τους και είχε σαν κύριο μέλημά της στο δίχρονο κοριτσάκι τους.

Την ώρα της δολοφονίας της, η 23χρονη φέρεται ότι συνομιλούσε στο τηλέφωνο με ένα φίλο της από τη Θεσσαλονίκη. Ο φίλος, όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξαναμίλησε με την άτυχη γυναίκα, ενημέρωσε τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος πήγε έντρομος στο σπίτι της αλλά η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει μέσα στο διαμέρισμα της κόρης του.