Μαίνεται η «μάχη» για την ηγεμονία της νύχτας- Νέα δολοφονία στον Πειραιά

Νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου έπεσε το βράδυ της Τρίτης 52χρονος έξω από την είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κατσαντώνη 80 στα Καμίνια στον Πειραιά. Πρόκειται για ακόμη ένα θύμα που προστίθεται στη λίστα θανάτου μεταξύ των νονών της νύχτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες φέρονται να επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

Το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο αργά το βράδυ στον Πειραιά, σε κοντινή απόσταση από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ένας 52χρονος

Εν τω μεταξύ, φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο εκδηλώθηκε αργά το βράδυ στον Πειραιά, σε κοντινή απόσταση από το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου ένας 52χρονος στην οδό Κατσαντώνη 80 στα Καμίνια.

Στο σημείο εκλήθη η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ οι αρχές εξετάζουν αν το όχημα να είναι αυτό με το οποίο οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης.

Το θύμα που φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές έπεσε νεκρός έξω από την είσοδο πολυκατοικίας ενώ ο δράστης ή οι δράστες πιθανόν να του είχαν στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες μετά την επίθεση φέρεται να επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα.