Ολυμπιακός – Τότεναμ 2-2: Δηλώσεις Μαρινάκη, Μαρτίνς

Την ικανοποίηση του από την ισοπαλία, απέναντι στην Τότεναμ, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον «ισχυρό άνδρα» των «ερυθρόλευκων» να επικεντρώνεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του… «Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ τόσο καιρό, μήπως να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο… Κάθε ημέρα βλέπουμε και κάτι καινούριο. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά η χώρα επανήλθε στην κανονικότητα».

Μαρτίνς: «Ήμασταν τακτικά ανώτεροι»

Δεν το είπε ευθέως στη συνέντευξη Τύπου, αλλά από τα… συμφραζόμενα, ο Πέδρο Μαρτίνς μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στην Τότεναμ, κι ας είχαν προηγηθεί με 2-0 οι φιναλίστ του περυσινού Champions League, ενώ υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι, τακτικά, σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. 

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν ήταν ευχαριστημένος από την εξέλιξη και, φυσικά, από την κατάληξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», κι όχι μόνο δεν προσπάθησε να το κρύψει αλλά το δήλωσε κιόλας αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (2-2).