Πήρε το βαθμό ο Ολυμπιακός με επική ανατροπή, 2-2 με Τότεναμ

Τον πρώτο του βαθμό στο Champions League πήρε ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, Τότεναμ. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 (26′ πεν, Κέιν, 30′ Μόουρα), δεν τα παράτησαν. Έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και μείωσαν αρχικά στο 44′ με τον Ποντένσε και δέκα λεπτά αργότερα βρήκαν το γκολ την ισοφάρισης, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι στο 19′ με τον Γκερέρο, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήλεγχαν το ρυθμό. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά μετά το 60′, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν ήταν ευχαριστημένος από την εξέλιξη και, φυσικά, από την κατάληξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», κι όχι μόνο δεν προσπάθησε να το κρύψει αλλά το δήλωσε κιόλας αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (2-2).

Από την άλλη, ο Παπέ Σισέ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ είχε δηλώσει ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Champions League. Το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα πάρει παράταση, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο έμπειρος άσος υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ.