Στον Ολυμπιακό Ντουρμισάι, Κάιπερς, Μπρούνο και Σουντανί

Ημέρα ανακοινώσεων η Τρίτη 18 Ιουνίου στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τους Χιλάλ Σουντανί και Μπρούνο Φελίπε, η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών, επίσης επιθετικών. Πρόκειται για τον Βέλγο Ούγκο Κάιπερς και για τον Έλληνα διεθνή Φιορίν Ντουρμισάι. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους «ερυθρόλευκους», που επισημοποίησαν απόψε την απόκτησή τους.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Χιλάλ Σουντανί. Ο 31χρονος Αλγερινός διεθνής επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του μέσω του λογαριασμού που διατηρούν στο facebook. «Χιλάλ Σουντανί καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! Hillal Soudani welcome to Olympiacos FC!» αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» για δύο χρόνια.

Με λίγη ώρα διαφορά από την ανακοίνωση για τον Χιλάλ Σουντανί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε και την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε το τελευταίο 1,5 έτος στον Ατρόμητο, ως δανεικός από την αυστριακή Λιντς ΛΑΣΚ, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν περίπου 500.000 ευρώ. Η παρουσία του Μπρούνο στην ομάδα των δυτικών προαστίων σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Μπρούνο Φελίπε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Bruno Felipe welcome to Olympiacos FC!» αναφέρει η ανάρτηση στο λογαριασμό της πειραϊκής ομάδας, στο facebook.