Τσούτσουρου Κρήτης: Αύριο η απολογία της 44χρονης για τη δολοφονία του φίλου της

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, βρέθηκε η 44χρονη Γαλλομαροκινή, η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της, μέσα σε δωμάτιο που διέμεναν κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην περιοχή του Τσούτσουρου του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στην 44χρονη, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η Εισαγγελία θα ορίσει δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Επιπλέον ζητήθηκε η συνδρομή διερμηνέα, ο οποίος βοήθησε στην επικοινωνία με τις δικαστικές Αρχές, καθώς η 44χρονη μιλάει μόνο τη γαλλική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο δωμάτιο που διέμεναν, με εμφανή χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως στο στήθος. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου ένα ματωμένο μικρό ψαλίδι, το οποίο θεωρείται ότι είναι το εργαλείο της επίθεσης κατά του άτυχου Γάλλου τουρίστα.

Πάντως, στον ισχυρισμό της 44χρονης ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε, απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.