Απεργία στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου – Ακύρωση πτήσεων της AEGEAN

Σχεδόν όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου θα ακυρωθούν σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου, καθώς το προσωπικό εδάφους ξεκινά από το πρωί απεργιακές κινητοποιήσεις διάρκειας 25 ωρών, με μισθολογικά αιτήματα.

Οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν την απεργία από τις 4 το πρωί τοπική ώρα (05.00 ώρα Ελλάδας) και η κινητοποίηση θα λήξει στις 06.00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο, σύμφωνα με τη συνδικαλιστική ένωση Verdi.

«Ακόμα και μετά το τέλος της απεργίας το Σάββατο, ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα, ακυρώσεις και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας» επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περίπου 500 πτήσεις την ημέρα απογειώνονται και προσγειώνονται στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου.

Ακύρωση πτήσεων της AEGEAN προς και από το Βερολίνο αύριο, λόγω της απεργίας του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου Tegel

Σε ακυρώσεις πτήσεων από και προς το Βερολίνο, λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου Tegel προχωρά η Aegean.

Ειδικότερα, ακυρώνονται 2 σκέλη πτήσεων:

* A3 852 Αθήνα – Βερολίνο (Tegel) Αναχώρηση από Αθήνα 14:05.
* A3 853 Βερολίνο (Tegel) – Αθήνα Αναχώρηση από Βερολίνο 16:50.
Η AEGEAN, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, προσπαθεί να επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων. Παράλληλα, η εταιρεία προγραμματίζει το Σάββατο 11 Μαρτίου να εκτελέσει το πρόγραμμα πτήσεων προς και από το Βερολίνο, με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη για την διευκόλυνση των επιβατών.