Αποχή τέλος και -3 για Παναθηναϊκό

Μετά από διήμερη αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα Τετάρτης 11/04/2018 σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς διαπίστωσαν ότι μπήκαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που τους υποσχέθηκε η διοίκηση.

Στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό προχώρησε η Super League, καθώς παρήλθε η προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών που είχαν στην διάθεση τους οι «πράσινοι» προκειμένου να εξοφλήσουν την οφειλή τους στον Γενς Βέμερ, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Σημειώνεται πάντως, ότι η αφαίρεση των τριών βαθμών δεν είναι αμετάκλητη, καθώς αν ο Παναθηναϊκός προβεί σε εξόφληση της οφειλής εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι βαθμοί θα επιστραφούν. Προς το παρόν, οι «πράσινοι» υποχωρούν στην 11η θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ? αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».