Ελλάδα – Κροατία στις 21:45 (Live TV)

Η Εθνική Ελλάδας περατώνει απόψε (Κυριακή 12-11-2017, στις 21:45) τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 αντιμετωπίζοντας την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς της ήττας με 1-4 στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, σε έναν αγώνα που θα δείξει η σε ζωντανή μετάδοση (Live TV) η τηλεόραση του ΣΚΑΙ. ελλαδα κροατια.

Οι ενδεκάδες της Ελλάδας και της Κροατίας ενόψει της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» που θα εκκινήσει στις 21:45.

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Λάζαρος, Μπακασέτας, Μήτρογλου

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Κάλινιτς

Απέναντι σε μια ομάδα με το ταλέντο και την ποιότητα της «Χρβάτσκα» όποιος έκανε λόγο για ανατροπή και πρόκριση, στην καλύτερη γι΄ αυτόν περίπτωση θα τον κοιτούσαν καχύποπτα.

Τα ποδοσφαιρικά θαύματα είναι σπάνια και σε ένα τέτοιο ελπίζει η ελληνική ομάδα. Ακόμη κι αν αποκλειστούν όμως, που είναι το πιο πιθανό σενάριο, οι διεθνείς οφείλουν να δώσουν στο κοινό τους, που θα κατηφορίσει στο Φάληρο για την τελευταία παράσταση στα προκριματικά του Μουντιάλ, ό,τι τους έλλειψε στην κροατική πρωτεύουσα: πάθος, αυταπάρνηση, δύναμη, καθαρό μυαλό και ιδέες, προσήλωση στην τακτική.

Ο τρόπος που έχασαν κι όχι η ήττα αυτή καθαυτή έχουν πειράξει τους Έλληνες, έθιξαν τον εγωισμό τους. Κι έτσι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως απόψε θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η «γαλανόλευκη» θα παίξει πιο επιθετικά, άλλωστε δεν έχει πια να χάσει τίποτα, γι΄ αυτό και θα επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ, που αν έρθει θα δώσει φτερά στα πόδια, θα βάλει φωτιά στην εξέδρα και …ό,τι ήθελε προκύψει.