ετοιμος-να-επιστρέψει-ο-valentino-rossi

Δεν κρατιέται μακριά από τις πίστες ο Βαλεντίνο Ρόσι, με τον «Γιατρό» να δοκιμάζει το πόδι του για δύο ημέρες στο Μισάνο και να υποβάλλεται σε εξετάσεις εντός της ημέρας, ώστε να αποφασίσει αν θα τρέξει ή όχι στην Αραγονία.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, κάνοντας προπόνηση με μοτοκρός και την επέμβαση που υποβλήθηκε, ο Βαλεντίνο Ρόσι θα απουσίαζε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη δράση, με τις εκτιμήσεις να λένε ότι θα έχανε τουλάχιστον δύο Γκραν Πρι της σεζόν.

Ο «Γιατρός» έχει χάσει, προς το παρόν, μόνο αυτό του Σαν Μαρίνο, αλλά δεν κρατιέται και δεν αντέχει να είναι μακριά από τις πίστες. Γι’ αυτό, ανέβηκε στην YZF-R1M του κι έκανε μερικούς γύρους για δύο ημέρες στο Μισάνο, προκειμένου να δοκιμάσει το πόδι του.

Μάλιστα, αφού συμπλήρωσε συνολικά 20 γύρους, εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, ώστε να αποφασίσει αν θα είναι παρών στην Αραγονία, με το Γκραν Πρι να διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-24/9).

«Καθώς ο καιρός διέκοψε τους γύρους που έκανε ο Ρόσι στην πίστα του Μισάνο, η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασής του δεν ήταν ολοκληρωμένη. Θα αποφασίσει μέχρι την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, για το αν θα επιχειρήσει να πάρει μέρος στο GP της Αραγονίας», ανέφερε το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Yamaha αργά το βράδυ της Δευτέρας (18/9). Έτσι, λοιπόν, αναμένουμε τη μεγάλη αυτή απόφαση, αν ο VR46 θα τρέξει κανονικά στη Μότορλαντ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όλη αυτή η προθυμία δείχνει την πίστη του στις ελπίδες που έχει για τίτλο. Αν και βρίσκεται 42 βαθμούς μακριά από την κορυφή, φαίνεται πως πιστεύει στην ανατροπή, ώστε να κατακτήσει το δέκατο της καριέρας του, τη στιγμή που οι διαθέσιμοι πόντοι στο υπόλοιπο της σεζόν είναι 125.