ΕΦΚΑ: Ειδοποιητήρια Δεκεμβρίου 2018

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019 αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Δεκεμβρίου 2018, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (www.efka.gov.gr). Η προθεσμία πληρωμής για τις ασφαλιστικές εισφορές Νοεμβρίου 2018 προς τον ΕΦΚΑ λήγει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019. Να σημειωθεί ότι πλέον δεν γίνεται ταχυδρομική αποστολή των ειδοποιητηρίων. [Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου, επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου]. εφκα ειδοποιητηρια δεκεμβρίου 2018.

Οι εισφορές που αναγράφονται στα ειδοποιητήρια θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος κάθε μήνα, αλλιώς επιβάλλονται πρόστιμα και προσαυξήσεις. Εάν καταβληθεί μόνο μέρος της εισφοράς, το υπόλοιπο επιβαρύνεται με επιτόκιο 8%.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):