ΕΦΚΑ: Ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Οκτωβρίου 2018

Με σημαντική καθυστέρηση αναρτήθηκαν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Οκτωβρίου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (www.efka.gov.gr). Για την πληρωμή τους θα δοθεί “παράταση” 7 ημερών, έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης και η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2017 ασφαλισμένων Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, αναρτήθηκε στον Ατομικό τους Λογαριασμό στο site του ΕΦΚΑ. [Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου, επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου].

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, 12:21

Ολοκλήρωση εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών 2017 Μη Μισθωτών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 ασφαλισμένων Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών:

– με παράλληλη άσκηση μισθωτής και μη μισθωτής δραστηριότητας

– υπαγόμενων στις διατάξεις της παρ.9 άρθρ.39 Ν.4387/2016 (ΔΠΥ)

πρόκειται να αναρτηθεί στον Ατομικό τους Λογαριασμό στον ιστότοπο ΕΦΚΑ, το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο 30/11-1/12/2018.

Τις ίδιες ημερομηνίες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια Οκτωβρίου 2018 για τα οποία η προθεσμία καταβολής παρατείνεται έως την Παρασκευή 7/12/2018.

Δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή των εισφορών παραμένουν ενεργά μέχρι την ημερομηνία αυτή (ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):