Ήττα ο Παναθηναϊκός με 2-1 από την Αντβέρπ

Δεύτερη ήττα στους ισάριθμους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που μετά την Αλκμάαρ (0-2) έχασε σήμερα από την Αντβέρπ με 2-1, στην τελευταία δοκιμή της βελγικής ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έδειξαν καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Στάικου στο 44΄, που προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μουνιέ και πάσα προς τον σκόρερ, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση.

Η Αντβέρπ ισοφάρισε στο 48΄, όταν ύστερα από λάθος έξοδο του Κότσαρη και αδυναμία των Κολοβέτσιου και Οικονόμου να απομακρύνουν με το κεφάλι, ο Οβούσου βρήκε (με κεφαλιά) τον Φαρίς, που ισοφάρισε εύκολα σε άδειο τέρμα.

Οι Βέλγοι έφτασαν στην ανατροπή στο 55΄, όταν ο Χάιρεμανς βρήκε τετ α τετ με τον Κότσαρη από πάσα του Οβούσου και «έγραψε» το 2-1, ενώ στο 64΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φαρίς, που δεν βρήκε την μπάλα σε κενή εστία.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης (46΄ Κότσαρης), Γιόχανσον (64΄ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80΄ Αποστολάκης), Οικονόμου (64΄ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69΄ Οικονομόπουλος), Στάικος (46΄ Κάτσε), Δώνης (64΄ Τζανδάρης), Ινσούα (53΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68΄ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46΄ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64΄ Πίσπας).