Η ΑΕΛ ζητά έλεγχο αντιντόπινγκ στον αγώνα με ΑΕΚ

Επιστολή προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητώντας τη διενέργεια ντόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες, πριν από την έναρξη του αυριανού (19:30) ημιτελικού με την ΑΕΚ. Στη συγκεκριμένη επιστολή κάνει λόγο για «ασυνήθιστους μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών της ΑΕΚ». Μάλιστα τονίζεται ότι η κρισιμότητα του ματς, αλλά και το γεγονός ότι η «Ένωση» έχει πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς την οδήγησε σε αυτό το αίτημα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΛ:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μιας από τις δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα στον αυριανό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Μάρκου

Αντιπρόεδρος Δ’ – Διευθύνων Σύμβουλος».

Εξάλλου, χωρίς τους Λαγό και Περόνε που είναι τιμωρημένοι από τους προημιτελικούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία των «βυσσινί» για τον αυριανό (19:30) ημιτελικό ολοκληρώθηκε και ο Ντόστανιτς επέλεξε την αποστολή που αποτελούν οι: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης, Μακρής.