ισοπαλία-0-0-παναθηναϊκός-λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά η αστοχία των παικτών του, δεν του επέτρεψε να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ. Δεύτερη ισοπαλία για το “τριφύλλι”, που αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ευαγγέλου.

Χωρίς νίκη σε δύο αγώνες παραμένει στη φετινή Super League ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 απέναντι στο Λεβαδειακό στο κεκλεισμένων των θυρών “Απόστολος Νικολαΐδης”. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που αδικούνται από το αποτέλεσμα, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν με τη νίκη από τη Λεωφόρο.

Ωστόσο, όπως και στις 29 Ιανουαρίου του 2017, δηλαδή την τελευταία φορά που οι “πράσινοι” έχασαν βαθμούς μέσα στο γήπεδό τους, οι δύο ομάδες έμειναν στο “μηδέν”, κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας των Μπραντάο και Γιουσούφ στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, αμφότερες έχουν συγκεντρώσει από δύο βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μόνο που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο μηδέν στο βαθμολογικό πίνακα, εξαιτίας του -2 με το οποίο άρχισε τη σεζόν.

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Λουντ, Άλτμαν (67′ Γιόχανσον), Λουσιάνο, Καμπέσας (46′ Τσάβες), Μολίνς (72′ Χατζηγιοβάνης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος (85′ Καλτσάς), Νιας, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86′ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77′ Βασιλείου)

Γκολ:
Κίτρινες Κάρτες: 37′ Ευαγγέλου, 55′ Κουλιμπαλί, 66′ Λουντ / 63′ Τριποτσέρης, 81′ Νιας
Κόκκινες κάρτες: 49′ Ευαγγέλου