ισπανία-ιταλία-3-0-προκριματικά-mundial-2018

Η Ισπανία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Η Σερβία επιβλήθηκε της Μολδαβίας και η Ουκρανία της Τουρκίας. Νίκη και για Αλβανία, ΠΓΔΜ, διακοπή στην Κροατία.

Η Ισπανία σταμάτησε το αήττητο σερί 56 αγώνων της Ιταλίας και με επίδειξη δύναμης και αρκετούς πρωταγωνιστές, επικράτησε με 3-0 στην 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ξεχωρίζει η νίκη της Σερβίας και της Ουκρανίας, καθώς και η διακοπή στην Κροατία.

Η Σερβία έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 από τον 4ο όμιλο, αφού στην 7η αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της ουραγού Μολδαβίας. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σκόραρε κι έβγαλε ασίστ (στον Αλεκσάντερ Κολάροβ) στην πρώτη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα των “πλάβι”, ενώ ο Αλεκσάντερ Μίτροβιτς έφτασε τα 6 γκολ στα προκριματικά, προτού αντικατασταθεί από τον Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.

Η Ουαλία κυνηγάει και αυτήν, πάντως, “εισιτήριο” για τη Ρωσία, αφού με το γκολ του 17χρονου Μπεν Γούντμπερν νίκησε με 1-0 την Αυστρία και παρέμεινε κοντά στην Ιρλανδία.