Μίχελ: «Λάθος του Σαββίδη»

Νέες δηλώσεις στην πατρίδα του, τη Σλοβακία, έκανε ο Λούμπος Μίχελ, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε λάθος την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στη ζώνη του, ενώ χαρακτήρισε καθαρό το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα. Ο Μίχελ τόνισε σχετικά στη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα«Sport.sk»:

«Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του, σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος», τόνισε ο Μίχελ και συνέχισε για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης:

«Η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως οπαδός.»

Σχετικά με τη φάση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα, απάντησε: «Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στην συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε».