«Μαύρη» μέρα για τον Παναθηναϊκό

Μία από τις πιο «μαύρες» μέρες στην ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν η Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν πράξη την απειλή τους και δεν πήγε κανένας στη σημερινή (9/04) απογευματινή προπόνηση (δεν αποκλείεται να πράξουν το ίδιο και αύριο, 10/04), εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη μη καταβολή των χρημάτων που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση ότι θα έπαιρναν.

Το ραντεβού του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών μετά τις γιορτές του Πάσχα ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, ωστόσο, οι μόνοι που έδωσαν το παρόν στο Κορωπί ήταν οι προπονητές, καθώς δεν «πάτησε το πόδι του» ούτε ένας ποδοσφαιριστής! Πρόκειται αναμφίβολα για ένα γεγονός που όσο κι αν ανατρέξει κανείς στην σύγχρονη ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου δεν πρόκειται να συναντήσει παρόμοιο!

Με τον τρόπο αυτό οι «πράσινοι» αντέδρασαν στην πρόθεση της διοίκησης να εξοφλήσει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου αρχικά στους Έλληνες (είχαν δεσμευθεί για Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα) και εν συνεχεία στους ξένους.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον οποίο ενημέρωσε για τις προθέσεις των παικτών, ενώ άκρως δυσαρεστημένος είναι και ο Βραζιλιάνος, Λουτσιάνο, που φέρεται να μην έχει λάβει ακόμη ούτε την δόση του περασμένου Οκτωβρίου!