μεγάλο-πριμ-υποσχέθηκε-ο-σαββίδης

Σε ρυθμούς τελικού κινείται ήδη ο ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να παραβλέπει και τον αυριανό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό, απέναντι στην ΑΕΚ, όπου μετά από 34 χρόνια θα τεθούν αντίπαλοι οι δυο “Δικέφαλοι”.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, υποσχέθηκε μεγάλο και έξτρα πριμ στους παίκτες της ομάδας του, πέραν αυτού που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ΠΑΕ.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι η μικρή δυνατότητα εξυπηρέτησης φιλάθλων στο γήπεδο της Μαγνησίας. Στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν υπήρχε διαθεσιμότητα 10.000 εισιτηρίων, η ζήτηση και το ενδιαφέρον είναι τεράστια και αναμένεται o τρόπος και η διαχείριση που θα γίνει από την διοίκηση για το πως και σε ποιούς θα διατεθούν τα εισιτήρια αυτά.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στον αυριανό αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Λέοβατς, Αθανασιάδη, Σάκχοφ και Βαρέλα, που είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους ώστε να είναι “καθαροί” στα play-offs που ακολουθούν.