Νίκη του ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό

Αποδίδοντας αποτελεσματικά, κατά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ νίκησε σήμερα Δευτέρα 16-7-2018 σε φιλικό την Ντε Γκράαφσαπ με 2-1. Τεστ που αποτέλεσε το τελευταίο για τον «Δικέφαλο» στην Ολλανδία και σημαδεύτηκε από αρκετά νεύρα και για τις δύο ομάδες, αλλά και τον τραυματισμό, στο 40΄, του Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» άφησε, υποβασταζόμενος, τον αγωνιστικό χώρο με χτύπημα στον τετρακέφαλο, με την κατάστασή του να μη δείχνει ανησυχητική.

Η Ντε Γκράαφσαπ προηγήθηκε στο 34΄, με πλασέ από τον Τόμασεντ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ισοφάρισε, ένα λεπτό αργότερα με τον Μάτος και πήρε τα ηνία στο σκορ, στο 44΄ με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Πέλκα. Στο 88΄ οι Ολλανδοί έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με πέναλτι, ο Φαν Ντε Χουρτ, ωστόσο, από τα έντεκα βήματα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (43΄ Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ (Χενκ Ντε Γιονκ): Ελ Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεντ, Μιέχεμ, Αμπένα, Φετ, Σεράρενς, Σ. Νιούπορτ, Χαμνταουί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σβεν, Φαν Ντε Χουρτ