Ο Μαουρίτσιο η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, ο Χοσέ Μαουρίτσιο, με προέλευση την Αγία Πετρούπολη και την Ζενίτ, θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ, καθώς θετικά βγήκαν τα τεστ των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χθες.

Ο Μαουρίτσιο ο οποίος θα υπογράψει σήμερα Τετάρτη το συμβόλαιο του, θα ανακοινωθεί επίσημα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, και δηλώσεις του ίδιου, μετά από μια σειρά προπονήσεων, θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην 11αδα του Δικεφάλου. Εκτιμάται ότι ο Μαουρίτσιο μπορεί να είναι έτοιμος και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι προγραμματισμένο για την μεθεπόμενη Κυριακή όπως φυσικά και ο έτερος νεοαποκτηθείς Ελ Καντουρί.

Ο Χοσέ Μαουρίτσιο, 28 ετών, έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και οι αρχικές συζητήσεις συγκλίνουν πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και με ετήσιες απολαβές που θα αγγίξουν το 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Μαουρίσιο Ζοσέ ντα Σιλβέιρα Τζούνιορ όπως είναι το πλήρες όνομά του (Maurício José da Silveira Júnior, γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1988 στο Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, με ύψος 1,80 μ.) αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2010, ο μετεγγράφει από τη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε στην Τέρεκ Γκρόζνυ. Στις 17 Ιανουαρίου 2016 υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με περιθώριο ανανέωσης μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.