Ο Lionel Messi αγόρασε ξενοδοχείο στην Ibiza

Μετά την επένδυση 30 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά ενός ξενοδοχείου στην τουριστική παραλιακή πόλη της Καταλονίας, Σίτζες, ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με άλλους συνεργάτες, προχώρησε στην απόκτηση του Hotel Es Vive de Ibiza (στην Ίμπιζα της Ισπανίας). Με 700 δολάρια τη βραδιά που κοστίζει η διαμονή στο καθένα από τα 52 δωμάτιά του, μπορεί αν είστε τυχεροί να δείτε και τον σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα.

Αποτέλεσμα της συμφωνίας με την αλυσίδα ξενοδοχείων Majestic Hotel Group, η οποία διαχειρίζεται ήδη το ξενοδοχείο 77 δωματίων στη Σίτζες. Μάλιστα θα αλλάξει το όνομά του ξενοδοχείου σε MiM Ibiza Es Vive, (Majestic i Messi).

Ο διάσημος Αργεντινός συνεργάζεται με την Majestic μέσω της εταιρείας Explotaciones Rosotel, που δημιουργήθηκε το 2017, με σκοπό τις επενδύσεις σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο αδελφός του Ροντρίγο ο διαχειριστής.

Το MiM Ibiza είναι ένα ξενοδοχείο που διαθέτει 52 δωμάτια και οι τιμές στην υψηλή περίοδο κυμαίνονται από 250 έως 600 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Είναι ένα κτίριο που κατασκευάστηκε το 1939 και ανακαινίστηκε το 2014.