Πέθανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Βασίλης Μπεσκένης (upd)

Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Βασίλη Μπεσκένη, που πέθανε το πρωί της Κυριακής 17-12-2017, σε ηλικία 43 ετών, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, στο σπίτι του, από ανακοπή καρδιάς.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, 23:10

Γεννημένος το 1974, ο Βασίλης Μπεσκένης ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε εκ των βασικών σχολιαστών στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αφού συμπλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές φοίτησε σε ΙΕΚ Δημοσιογραφίας, ενώ αργότερα, απέκτησε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Το 1993 σε ηλικία 19 ετών αρχίζει τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Το 1999, παράλληλα με την απασχόλησή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ξεκινά να εργάζεται και στο «Mega Channel», ενώ ήδη καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ. Στην συνέχεια, εργάστηκε στην «ΕΡΤ» και στον «ΣΚΑΙ» μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του. Στον «ΣΚΑΙ» ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ, το σχολιασμό των γεγονότων και την αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων. Επίσης, είχε συνεργαστεί με πολλά περιοδικά.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την σύζυγό του, τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους και συναδέλφους του.

Οι λεπτομέρειες της κηδείας του Βασίλη Μπεσκένη θα γίνουν γνωστές με νεώτερη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής  για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία, ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του».

Η Νέα Δημοκρατία

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

“Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.”

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης. Το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας, δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΔΗΜΑΡ για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

«Η αιφνίδια  απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη την ζωή μπροστά του, προκαλεί απέραντη θλίψη.Η είδηση αυτή μας συγκλόνισε. Τι να πει κανείς σε αυτήν την περίπωση, πώς να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η τραγική απώλεια τόσο ξαφνικά; Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»