Πέθανε σε ηλικία 62 ετών η Τζέση Παπουτσή

Πέθανε το απόγευμα της Κυριακής 1-7-2018, σε ηλικία 62 ετών, η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Τζέση Παπουτσή, η οποία νοσηλευόταν με όγκο στο κεφάλι τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο από τα 37 συνολικά στη θεατρική σκηνή.

Από τον Ιούνιο του 2008 ήταν παντρεμένη με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονται από το 1995.

Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές που την καθιέρωσαν όπως Safesex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη κ.ά. Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα , Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο «Safe Sex» των Ρέππα – Παπαθανασίου (1999), στο «Βίτσια γυναικών» του Νίκου Ζερβού (2000), «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001). Η καριέρα της μετρά επίσης πολλές τηλεταινίες.