Την Πέμπτη 26-4-2018 η νέα λοταρία αποδείξεων

Στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 26 Απριλίου 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, από την οποία θα προκύψουν 1.000 τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας, με βάση τις δαπάνες που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Μάρτιο 2018 μέσω καρτών και άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών. Δείτε αν κερδίσατε στη λοταρία αποδείξεων, ή σε κάποια άλλη παλαιότερη, επιλέγοντας το link (σύνδεσμο) στο τέλος του άρθρου.

Σημειώνεται οτι πρόκειται για την 15η Δημόσια κλήρωση. Οί φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης τους στο ΤΑΧIS.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τής ΑΑΔΕ. Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Υπενθυμίζεται, ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε εδώ οδηγίες για την κλήρωση και την εφαρμογή

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών, που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος, που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».

Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες ανά μήνα των δημοσίων κληρώσεων για όλο το έτος. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Για τις συναλλαγές του Μαρτίου στις 26 Απριλίου 2018, του μηνός Απριλίου την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, του μηνός Μαϊου την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, του Ιουνίου την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, για τις συναλλαγές του Ιουλίου την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, για τις συναλλαγές του Αυγούστου την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, για τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι από τη λοταρία προκύπτουν 1.000 τυχεροί οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτούνται οι κωδικοί εισόδου στο Taxisnet του κατόχου της κάθε κάρτας. Δες αν κέρδισες στη λοταρία με τις αποδείξεις, επιλέγοντας το παρακάτω link (σύνδεσμο):