Νίκη ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο – «Λευκή ισοπαλία» σε Τρίπολη και «Ζωσιμάδες»

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα χωρίς ήττα, έκανε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπαϊροβιτς με πέναλτι στο 55΄, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, για την 25η αγωνιστική της Super League, ανοίγοντας στους δέκα βαθμούς την «ψαλίδα» από το δεύτερο Ολυμπιακό, που παίζει αύριο (17/3) με τον Παναθηναϊκό. Ένα απίθανο σουτ του Βιεϊρίνια στο 64΄ και μία κεφαλιά του Μάτος στο 67΄ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την έφεραν ακόμη πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της μετά από 34 χρόνια.

Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες.Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε την επιθετική αδυναμία του με άλλους δυο χαμένους βαθμούς στους «Ζωσιμάδες», καθώς η ΑΕΛ τον υποχρέωσε σε «λευκή ισοπαλία», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ηπείρου παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης (13η θέση), ενώ το θεσσαλικό συγκρότημα απέσπασε ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό μακριά από την έδρα του, φτάνοντας στη 10η θέση τον Αστέρα Τρίπολης.