ΠΑΟΚ: Αμφίβολος με Βασιλεία ο Μπίσεσβαρ

Με δυσάρεστα νέα επέστρεψε σήμερα στο γήπεδο (μετά από διήμερο ρεπό που είχε η ομάδα, με την επιστροφή της από την Ολλανδία) ο ΠΑΟΚ. Σχετίστηκαν με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο « Δικέφαλος» με την Ντε Γκράαφσαπ (16/7), αποκόμισε τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό δόθηκε πρόγραμμα θεραπείας, το πόδι του, ωστόσο, δεν αντέδρασε κατά το επιθυμητό με αποτέλεσμα, με συνέπεια να υπάρχει πρήξιμο και περιορισμός κινητικότητας για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπίσεσβαρ υποβλήθηκε ήδη σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται. Η συμμετοχή του στους αγώνες με τη Βασίλεια, ωστόσο, για τα προκριματικά του Champions League, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σε μαγνητική τομογραφία, ακόμη, πρόκειται να υποβληθεί, στη διάρκεια της ημέρας και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, για ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εσχάτως (κινήθηκε σήμερα με ατομική προπόνηση υψηλής έντασης). Ο Φερνάντο Βαρέλα, αντίθετα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλό (από χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό τεστ με την Ντε Γκράαφσαπ) και προπονήθηκε σήμερα κανονικά.