ΠΑΟΚ: Ερωτηματικό ο Πέλκας για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Πέλκας, που ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου ύμνησε σήμερα με δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση, παραμένει το μοναδικό ερωτηματικό για το ντέρμπι της Κυριακής (25-02-2018) με τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος μέσος ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από τραυματισμό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Πειραιώτες παραμένει αμφίβολη. Το θετικό είναι όμως ότι και σήμερα ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ασχολήθηκε με το τακτικό κομμάτι στη σημερινή προπόνηση, με διάφορες ασκήσεις για την επίθεση και την άμυνα. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 10:30 στην Τούμπα και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μίλησε για το ματς της Κυριακής: «Νοιώθω όπως πριν από κάθε αγώνα. Είναι ντέρμπι, όλος ο κόσμος αυτό περιμένει, ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ματς που θα δώσει 3 βαθμούς. Εμείς έχουμε τον στόχο μας, θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί είναι 3 βαθμοί. Είμαστε πολύ καλά και δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι σχολίασε: “Ο καθένας θα έχει διαφορετικό τρόπο που θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι. Έχω παίξει σε πολλά ντέρμπι και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Προσωπικά είμαι καλά. Από τη στιγμή που έχω παίξει σε τόσα ματς με τον Ολυμπιακό, ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Την ατμόσφαιρα θα την νιώσουμε με το θα φτάσουμε στην Τούμπα. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι, που έχουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος. Πρέπει να παίξουμε με την χαρά που πρέπει σε τέτοιους αγώνες.»