ΠΑΟΚ: Η αποστολή και η 11αδα για τον αγώνα με ΜΠΑΤΕ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης επελέγησαν τα μέλη της αποστολής.

Εκτός αυτής για τον αυριανό αγώνα έμειναν οι Ελ Καντουρί, Κίτσιου, Καρέλης και Χατσερίδης, ο οποίος είναι και τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Τσέλσι.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και αφορούσε την τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στημένες φάσεις. Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας,Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει σ’ αυτό τους Πέλκα και Κάνιας και η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλς, Κάνιας, Μαουρίσιο,Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.