Παραιτήθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από μέλος των ΑΝΕΛ

Την παραίτησή της από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γνωστοποίησε σήμερα με επιστολή της στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως αναφέρει στην πρώτη παράγραφο της επιστολής της, «η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο».

Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαριστεί τον Π. Καμμένο για την έως τώρα πολιτική τους συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων, και προσθέτει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας.

«Οι δρόμοι μας στη πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδηση μας.

Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Χρυσοβελώνη, «ιδίως όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε».