ΠΑΣΟΚ: Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η επίσκεψη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο

Για απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, κατηγορεί τον κυβέρνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Σε σχόλιο του με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι: «Από την ανακοίνωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του στον Άρειο Πάγο, προκύπτει η απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης».

Λίγο νωρότερα, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επισκέφθηκε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Τζανακόπουλου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον ενημέρωσε ότι η δικογραφία διαβιβάζεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τις απαραίτητες ενέργειες.

Επίσης, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με την κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.