“Πόλεμος” ανακοινώσεων ΑΕΚ-Ολυμπιακού

Δηλώσεις επί δηλώσεων, ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και δεν έχει περάσει ούτε μισή μέρα από τη στιγμή που η κλήρωση του Κυπέλλου έβγαλε στα προημιτελικά το ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η αρχή έγινε από την ΑΕΚ. Στην Ένωση έχουν ενοχληθεί από τη διαρκή ενασχόληση του Ολυμπιακού που σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν σχολιάζει μονίμως, είτε μέσω «κύκλων» και non paper είτε σπανιότερα μέσω ανακοινώσεων, όσα συμβαίνουν στους αγώνες των «κιτρινόμαυρων».
Η στάση του Αγραφιώτη στη σημερινή κλήρωση του κυπέλλου μοιάζει με σταγόνα που ξεχειλισε το ποτήρι καθώς η ΑΕΚ τοποθετήθηκε με ένα άκρως επιθετικό σχόλιο: «Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε…»

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης, σχολίασε: ««Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες» αναφερόμενος στον διαιτητή του χθεσινού (14/1) αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Στα όσα ανέφερε περί «βλάκα και ανεπάγγελτου» η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την δήλωση που έκανε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Αγραφιώτης, η απάντηση ήρθε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πολύ ταραχή στον υπόνομο…
Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.
Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)».