Ρόμα: Νέα ρήτρα 50 εκατ. ευρώ για Μανωλά

Η Ρόμα θέλει να αφαιρέσει ή να αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κώστα Μανωλά από το συμβόλαιό του, προκειμένου να κερδίσει περισσότερα χρήματα από μία πιθανή μεταγραφή του, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport και αναδημοσιεύει Mirror.

«Ο Έλληνας διεθνής έχει συνδεθεί με πλήθος κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και τη Μπάγερν αλλά και τη Γιουβέντους Οι σύλλογοι βρίσκονται σε αναμονή με την ελπίδα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης 31,5 εκατομμυρίων λιρών (35,8 εκατ. ευρώ). Η Γιουνάιτεντ είχε συνδεθεί με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για αρκετούς μήνες, ενώ η Άρσεναλ είναι επίσης πρόθυμη να φέρει τον Μανωλά μαζί με τους συμπατριώτες του Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Mirror.

Ωστόσο, η Corriere dello Sport ισχυρίζεται ότι η Ρόμα θέλει να αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπου 43,7 εκατομμύρια λίρες στερλίνες (49,7 εκατ. ευρώ) ή, τελικά, να την καταργήσουν εντελώς εν όψει καλοκαιριού.

Όπως είναι γνωστό ο 27χρονος Κώστας Μανωλάς έχει συμβόλαιο έως το 2022, βρίσκεται στην πέμπτη του σεζόν στην ιταλική πρωτεύουσα και έχει παίξει για τον ιταλικό σύλλογο 197 φορές.