Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου

Χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου και τη Δευτέρα θα υπάρξει νέα συνάντηση, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού. Στη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ συμμετείχαν εκπρόσωποι των φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, της αστυνομίας αλλά και της εισαγγελίας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε την αλλαγή έδρας του τελικού, αν αποφασιστεί τελικά να διεξαχθεί χωρίς θεατές, η ΑΕΚ διαφώνησε επικαλούμενη την προκήρυξη αλλά και τη χρήση του VAR, που μπορεί να γίνει μόνο στο ΟΑΚΑ. Επίσης, η ΑΕΚ ζήτησε το ματς να γίνει με τον αρχικό σχεδιασμό του περσινού τελικού, δηλαδή με κόσμο από τις δύο ομάδες και οκτώ θύρες στην διάθεση του κάθε φιναλίστ.

ΑΕΚ: Τελικός με κόσμο και οκτώ θύρες για κάθε ομάδα

Την παρουσία κόσμου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ (11/5) έστω και με το μισό ΟΑΚΑ άδειο, ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία της ΕΠΟ στου Γουδή, η Ένωση εκπροσωπείται από την Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, τον υπεύθυνο Ασφαλείας Δημήτρη Παπαναγιώτου και ακόμα τους Νίκο Σμπαρούνη, Νίκο Χαριτάκη.
Οι «κιτρινόμαυροι» επανέφεραν στο τραπέζι τον αρχικό σχεδιασμό του περσινού τελικού με οκτώ θύρες ανοιχτές για κάθε ομάδα. Συνολικά δηλαδή 18 θύρες ανοιχτές (μαζί με τα δημοσιογραφικά και τα VIP) από τις 37 του «Σπύρος Λούης».