ΤΑΙΠΕΔ: Έσοδα 8,8 εκατ. ευρώ από εκμετάλλευση 6 ακινήτων

Συνολικά έσοδα ύψους 8.821.700 ευρώ αποκομίζει το ΤΑΙΠΕΔ από την πώληση ή τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτων, που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction), και για τα οποία αναδείχθηκαν πλειοδότες.

Ειδικότερα αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα εξής ακίνητα:

1. Για την πώληση βιομηχανικού οικοπέδου στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ- ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ».

2. Για την πώληση τριών γεωτεμαχίων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, η εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ».

3. Για την πώληση κτιρίου στην οδό Αγ. Νικολάου 8 στο κέντρο της Πάτρας, η εταιρεία με την επωνυμία «GNA ΙΚΕ».

4. Για την πώληση κτιρίου στην οδό Βασ. Κων/νου 6 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η εταιρεία με την επωνυμία «KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

5. Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ αδιαιρέτου στην οδό Βερανζέρου 26 στην Αθήνα (Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ) , η εταιρεία με την επωνυμία «3K TEXNIKH EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

6. Για τη μακροχρόνια μίσθωση αγροτεμαχίου όμορου στο Σανατόριο Μάνα στην Κορφοξυλιά Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας, η εταιρεία με την επωνυμία «OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».