Το μήνυμα του Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον χθεσινοβραδυνό τελικό του Champions League, είναι χωρίς καμμία αμφιβολία ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στην προσπάθεια να πάρουν την κατοχή της μπάλας, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, «έδεσαν» τα χέρια τους, με αποτέλεσμα στην πτώση που ακολούθησε, ο Σαλάχ να τραυματισθεί στον ώμο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ο «Φαραώ» επανήλθε, όμως λίγο αργότερα αντελήφθη ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε.

https://pbs.twimg.com/media/DeKZ658XkAA9TMZ.jpg

Ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους πιό «σκληρούς» παίκτες στον πλανήτη και πολλές φορές το πάθος του γίνεται υπερβολικό. Θέλοντας -προφανώς- να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις και ως ένδειξη συμπαράστασης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter το ακόλουθο μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο μας προσφέρει καλές και κακές στιγμές. Πάνω απ΄ όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι. Ταχεία ανάρρωση Σαλάχ»!

Mohamed Salah was forced off with a shoulder injury in the 31st minute after Sergio Ramos hauled him down to the ground
Salah lies on the floor in agony on his own after awkwardly falling to the floor following Ramos' clumsy challenge

The Egyptian, who will be desperate to be fit for the World Cup, was visibly emotional as was forced off on the weekendRonaldo and Sadio Mane console the very emotional winger, who was replaced by Adam Lallana after 31 minutes

Ο τραυματισμός του Σαλάχ λίγο πριν το 25΄ σε μαρκάρισμα ώμο με ώμο με τον Ράμος έμελλε να θέσει νοκ άουτ τον Αιγύπτιο μερικά λεπτά αργότερα (30΄).

Ο κορυφαίος παίκτης των Άγγλων στην τρέχουσα σεζόν, ο άνθρωπος των 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο κι έδωσε την θέση του στον Λαλάνα, αλλάζοντας τις ισορροπίες του τελικού.