Φρουζής για Novartis: Χοντροκομμένη φάρσα με στημένους ψευδομάρτυρες

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook το πρωί της Τετάρτης τοποθετήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας NOVARTIS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία της υπόθεσης Novartis που εστάλη στη Βουλή, κατονομάζεται από τους προστατευόμενους μάρτυρες ως ο άνθρωπος που μετέφερε τα χρήματα σε πολιτικά πρόσωπα. Ο κ. Φρουζής μιλά για «χοντροκομμένη φάρσα» που «σύντομα θα καταπέσει».

Να σημειωθεί ότι το κεντρικό πρόσωπο στη δικογραφία της Novartis, o αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis Hellas Κώστας Φρουζής, δεν είχε κληθεί να καταθέσει πριν από την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή. Ο κ. Φρoυζής, σε δήλωση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας διευκρίνισε ότι δεν έχει κληθεί να απαντήσει στους ανακριτές, ενώ χθες έγινε γνωστό από το περιβάλλον του ότι και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, που του επιβλήθηκε, επιδόθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο, καθώς ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι του.

Στην ανάρτησή του στο Facebok, ο Κωνσταντίνος Φρουζής τονίζει:

«Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.

Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

ΚΦ».