Θεσσαλονίκη: Ακόμη δύο παιδιά παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα

Τέταρτη παράσυρση ανήλικου από ΙΧ σημειώθηκε μέσα σε 2 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στην οδό Λαγκαδά, στη Σταυρούπολη, ΙΧ παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο 17χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Νωρίτερα, ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 13χρονη, στην οδό Μοναστηρίου.

Θυμίζουμε ότι, παράσυρση ανήλικου από διερχόμενο αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13-3-2019 στη Θεσσαλονίκη. Σχεδόν μία ώρα μετά την παράσυρση ενός 5χρονου προσφυγόπουλου, έξω από τη δομή φιλοξενίας των Διαβατών, νέα παράσυρση προκάλεσε την κινητοποίηση της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ.

Αυτή τη φορά στην περιοχή της Χαριλάου, όπου, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, επί της οδού Γυμνασιάρχου Μικρού, όχημα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα 8χρονο κοριτσάκι. Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τραυματισμός της δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.

Στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε νωρίτερα και το 5χρονο προσφυγόπουλο, το οποίο, φαίνεται να υπέστη κάκωση στο κεφάλι.