Έφοδος Αστυνομικών-ΕΚΑΜ στις φυλακές Δομοκού

Αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/1) σε επτά κελιά, όπου διαμένουν συνολικά 17 κρατούμενοι, στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού στη Φθιώτιδα.

Στην έρευνα συμμετείχαν, παρουσία εκπροσώπου της αρμόδιας δικαστικής Αρχής, μεικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αποτελούμενο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με τη συνδρομή ομάδας της Ε.Κ.Α.Μ. Αττικής, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και αστυνομικού σκύλου.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα, έγκλειστα στο κατάστημα κράτησης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5 αυτοσχέδια σουβλιά και 2 μεταλλικά, 7 κατσαβίδια, 2 μαχαίρια, ρόπαλο αποτελούμενο από τρία μέρη ενωμένα και δεμένα με υφάσματα, 5 κινητά τηλέφωνα με κάρτες SIM, 8 φορτιστές και 3 καλώδια τύπου USB, 17 στικάκια τύπου USB stick, ρολόϊ τύπου smartwatch με φορτιστή, 3 μεταλλικά πιρούνια και τμήμα μεταλλικού πιρουνιού, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, 2 τμήματα λάμας, αυτοσχέδιο ξυράφι και ξυράφι προσαρμοσμένο σε ξύλινο καλαμάκι, κομμάτι πλεξι-γκλας και σπάτουλα μεταλλική.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.