Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαμία-Αστέρας Τρίπολης

Το … σενάριο να αναβληθεί και το επόμενο παιχνίδι της Λαμίας επιβεβαιώθηκε, με τη Super League να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου (5/2) την αναβολή της αναμέτρησης Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Φθιώτιδας συνέχισε να παρουσιάζει υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, μετά και τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ για Covid-19.

Στη σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».