Αποβλήθηκε από τη Super League 2 ο Αλμωπός Αριδαίας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε σήμερα (15/9) ότι αποβάλλει τον Αλμωπό Αριδαίας από το πρωτάθλημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της Super League 2:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024».

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 24 ομάδες, δώδεκα σε κάθε όμιλο. Όπως είναι γνωστό, πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική, μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι και οι δεύτερες ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.