Βελόπουλος: Μητσοτάκης και Κασσελάκης ας δώσουν στη δημοσιότητα τις κινήσεις των λογαριασμών τους

Ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος «σχετικά με τα ελλιπή πόθεν έσχες των κυρίων Μητσοτάκη και Κασσελάκη, που είναι κακουργήματα», όπως είπε, επισημαίνοντας ότι «πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το θράσος τους».

«Γιατί μέχρι σήμερα δεν δουλεύει η πλατφόρμα του Πόθεν Έσχες και ο ίδιος που είναι υπόχρεος δεν καταθέτει το Πόθεν Έσχες του; Γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει συνεχείς παρατάσεις και δεν φτιάχνει την πλατφόρμα για το Πόθεν Έσχες; Και επίσης, γιατί άλλαξε το νόμο 3213 του 2003 για το Πόθεν Έσχες και έκανε τον νόμο 5026 του 2023 αφαιρώντας την δήλωση μετρητών».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι «αυτό ακριβώς το σημείο, βοηθά τη μη δήλωση μαύρου χρήματος. Είναι εκείνη η στιγμή κατά την οποία ο πρωθυπουργός αγόρασε τα ακίνητα στα Ζαγοροχώρια. Γιατί λοιπόν έγινε αυτή η αλλαγή και συμπτωματικά σε εκείνη την ημερομηνία; Γιατί τα μετρητά, πλέον το μαύρο χρήμα δεν τιμωρείται;».

«Αφού λοιπόν» συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «δεν θέλουν κάτι να κρύψουν και οι δύο, ας δώσουν στη δημοσιότητα τις κινήσεις των λογαριασμών. Αλλιώς, φυλακή για κακούργημα και να αναλάβει η Δικαιοσύνη».