Η Ελληνική Λύση για μήνυση κατά Κοτζιά και για απόδοση ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς

Στη μήνυση του προέδρου της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας” κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά “για εσχάτη προδοσία”, η οποία έχει διαβιβαστεί και βρίσκεται στη Βουλή, αναφέρεται η Ελληνική Λύση.

Όπως τονίζει, απαιτείται η έγκριση τριάντα βουλευτών, ώστε να προχωρήσει η “σύσταση εξεταστικής επιτροπής” που θα διερευνήσει αδικήματα του πρώην ΥΠΕΞ και η οποία “μπορεί να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο” και συνεχίζει:

“Οι δέκα βουλευτές είναι από την Ελληνική Λύση! Καλούμε έμπρακτα όλους αυτούς που έλεγαν στα λόγια ότι είναι αντίθετοι στη συμφωνία των Πρεσπών, να το αποδείξουν και στην πράξη! Η Ελληνική Λύση είναι εδώ” τονίζεται σε ανακοίνωση.

Σε άλλη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση επικροτεί την απόφαση του υπουργείου Εργασίας Γιάννη Βρούτση, να άρει εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών, χαρακτηρίζοντας “σωστό” το μέτρο.

“Η Ελληνική Λύση όμως λέει στην κυβέρνηση: Κόψτε τώρα και τα επιδόματα. Είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων” τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.